Gratis lid worden tot 2022

Hockey tot volgend jaar gratis!
Een uitdagende sport, gezelligheid op én langs het veld, trainingen met focus op sportiviteit en samenspel: hockey bij DHC heeft het allemaal! Is hockey de sport voor jou? Dan hebben we goed nieuws. Je hockeyt namelijk tot volgend jaar helemaal gratis! Word nu lid van DHC en de eerste maanden hockey je voor niets. Voor het seizoen 2021-2022 betaal je pas vanaf januari 2022.

Het aanmeldformulier.

Als je komt meetrainen, is het wel verstandig om een bitje, scheenbeschermers en schoenen met voldoende profiel te gebruiken. Dit om blessures te voorkomen. Je hoeft nog geen hockeystick mee te nemen. Deze zijn aanwezig bij DHC.

Wanneer je wedstrijden speelt, heb je ook een clubtenue nodig. Dit tenue kun je aanschaffen via Claus SPORT2000 of via de webshop.

Mocht de aanschaf van deze artikelen financieel een probleem zijn, neem dan contact op met de penningmeester.