DHC start ClubFund-actie in samenwerking met PLUS Dichteren

Spaar voor fanartikelen met je eigen spelersfoto!

Altijd al een broodtrommel of telefoonhoesje willen hebben met je eigen foto en het DHC logo erop? Het kan met de ClubFund-actie die DHC samen met PLUS Dichteren heeft opgezet. Jeugdleden kunnen vanaf 7 maart sparen voor unieke fanartikelen met eigen spelersfoto. Betalen kan met actiezegels die PLUS Dichteren tijdens de actieweken gratis verstrekt bij elke 10 euro aan boodschappen. Het mooie is: met deze actie steunen we ook nog onze clubkas!

Hoe werkt het?
- Van ieder jeugdlid wordt een unieke foto gemaakt, uiteraard in clubtenue. Deze wordt gebruikt om op de artikelen af te drukken waarvoor wordt gespaard.

- Ieder lid krijgt voor de duur van de actie een persoonlijke online-fanshop waarin deze unieke DHC artikelen voorzien van eigen foto verkrijgbaar zijn. Denk aan een bidon, poster, broodtrommel, telefoonhoesje, badslippers etc.

- Bij PLUS Dichteren kun je sparen voor deze gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Natuurlijk kunnen ook familie en vrienden voor je sparen. Heb je genoeg punten, dan kun je deze verzilveren voor een artikel naar keuze. Alle bestelde artikelen kunnen aan het eind van de actieperiode op de club worden afgehaald. De ClubFund-actie start 7 maart 2020 en loopt tot 9 mei 2020.

- Met je deelname aan ClubFund ondersteun je ook de club; per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage van PLUS Dichteren in de clubkas van DHC. Waarmee we weer leuke acties voor alle jeugd op de club kunnen organiseren.

Voor wie is het?
In principe is de
ClubFund-actie voor alle leden, we richten ons echter op jeugdleden in de basisschoolleeftijd. Mocht je echter in een ouder team zitten en het ook leuk vinden om te sparen dan kun je dat aangeven bij [email protected]

Leuke actie! Maar hoe zit dat met AVG- en privacy regels?

Dat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken bij deze actievorm is uitgelegd in een korte film.

Meer weten over de ClubFund-actie?
Bekijk dit filmpje.
Of neem eens een kijkje in deze demo FANshop.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er een super mooie actie van maken!

18-2-2020 Algemeen