Trainingen C, B en A teams

8-5
Vorige week heeft de Technische Commissie een mail gestuurd over de trainingen tijdens de coronacrisis.

We hebben goed nieuws: de trainingen voor de C, B en A teams gaan vanaf volgende week (11 mei) weer beginnen.
Deze teams gaan één keer per week trainen en de training duurt 1 uur en een kwartier.
Door alle maatregelen is het helaas niet mogelijk om iedereen op zijn eigen trainingsdag en -tijdstip te laten trainen.

We willen iedereen dringend vragen om zich via de Lisa-app aan of af te melden, zodat we weten hoeveel mensen er op het veld zijn.

Onder deze mail staan de regels voor spelers. We willen iedereen vragen om die goed door te lezen en zich er aan te houden.

Het complete protocol staat op het besloten deel van de website, onder club - documenten - corona informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je natuurlijk altijd contact met Willem-Jan of Jorrit via [email protected]

De regels voor de spelers zoals die op 8 mei in het protocol staan:

· Meld je altijd aan of af via de Lisa-app.

· Kom op tijd. Ben je te laat, dan mag je niet deelnemen aan de training.

· Zorg ervoor dat je voor de training, thuis naar de WC gaat. Op de club is toiletbezoek niet mogelijk.

· Zorg ervoor dat je op eigen vervoer naar DHC komt. Wanneer je met de fiets komt en je 13 jaar of ouder bent, dan geldt ook de 1,5 meter regel. Fiets, indien mogelijk, alleen of in duo’s, met voldoende ruimte tussen elkaar.

· Kom alleen naar de club wanneer je zelf training hebt;

· Kom niet eerder dan tien minuten voor aanvang van de training.

· Houd ten allen tijden 1,5 afstand. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

· Op elk veld zijn genummerde vakken om je tas neer te zetten.

· Het aanraken van trainingsmateriaal met de handen is niet toegestaan. Alleen de trainer mag dit. Spelers halen de ballen met hun stick.

· Het gebruik van bidonkratten is niet toegestaan. Iedereen moet zijn eigen flesje/bidon meenemen en zelf thuis vullen. Op de club zijn er geen vulmogelijkheden.

· Neem een licht en een donker shirt mee naar de training. Hesjes gebruiken we namelijk niet.

· Na afloop van de training dien je meteen naar huis te gaan.

8-5-2020 Junioren